06 10490202

Een warm welkom in de Iona Abdij

Het eiland Iona aan de westkust van Schotland is een bijzondere en mystieke plek. Niet alleen wisselen wind, zon, wolken en regen elkaar sneller af dan waar ook in Europa. Bezoek Iona, de bakermat van de Keltisch-christelijke spiritualiteit.

Na een reis met het vliegtuig, de trein of bus overnachten we in Oban. De volgende morgen gaan we met een ferry naar het eiland Mull en vandaar met de bus  verder naar Fionphort. Vanaf Fionphort is de Abbey op het eiland Iona al in zicht! Na een korte oversteek zetten we voet aan wal op Iona. Het is tijd om ons te installeren in het gastenverblijf in de Iona Abbey. Een betekenisvolle belevenis op zich!

Bijzondere accommodaties voor Iona reizigers

Een unieke kans om een week lang samen te leven met mensen uit alle hoeken en tradities van de wereld.

 

Iona Abbey

De gerestaureerde Iona Abdij verwelkomt maximaal 43 gasten per week. Samen met het personeel van de Iona Gemeenschap delen gasten alle aspecten van het leven: de maaltijden, de dagelijkse aanbidding, activiteiten, klusjes en sociale gebeurtenissen. Daarnaast zijn er wekelijkse evenementen die openstaan voor iedereen.

Accommodatie

De accommodatie is sober en bestaat uit kamers voor 2, 3 of 4 personen. De Abbey accommodatie is geheel aan de eisen van 2023 aangepast en vernieuwd.

Meer weten over onze verzorgde Iona reizen?

Neem gerust contact met ons op!